/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Wang-thai.jouwweb.nl
Home » Massages
   
   

Traditionele Thaise massage

(zie onderaan: speciale aanbieding Welkoms/massage pakket!)

Thaise winkel
TRADITIONELE THAISE MASSAGE
 
Deze massage biedt:
- reductie van stress en het bieden van ontspanning
- het in balans brengen van lichaam en geest
- verhoging van energie en flexibiliteit
- stimulatie van bloedsomloop en het lymfesysteem
- versterking van algeheel gevoel van rust en focus
 
De traditionele Thaise massage is een van de oudste genezings methoden en ontstond samen met het Boeddhisme, ruim 2500 jaar geleden. Het is gebaseerd op een systeem van energie lijnen; meridianen genoemd. Hierbij wordt het lichaams gewicht in combinatie met de duimen, handpalmen, knieen, ellebogen en voeten gebruikt om het hele lichaam te strekken en te kneden. De massage wordt ritmisch en gedoceerd uitgevoerd, afgestemd op de persoon die de massage ondergaat.
 
                                     
 
 
 
30 minuten                               €30
60  minuten                              €50  
75  minuten                              €60
90 minuten                               €65
 
 
 
EEN ONTSPANNEN LICHAAMS MASSAGE 

Deze massage stimuleert de bloedsomloop, vitaliseert en ontspant de huid en is zeer ontspannend.

 

        

 

 

 

HOT STONE MASSAGE
 
Een Hotstone (body)massage ontspant, ontstrest, herstelt, geeft energie en kan pijnklachten verminderen.
Een Hotstone (body) massage wordt gegeven met basaltstenen; dit zijn vulkanische stenen die door de natuurlijke invloeden zijn gevormd.
De stenen houden de warmte lang vast en geven warmte en energie af aan het lichaam, waardoor het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd.
Door de combinatie van warmte en beweging is het mogelijk dieper in het spierweefsel te komen, wat de Hotstone massage zo effectief maakt.

 

         

 

 

 

 

Welkomst/massage pakket 

 Dit pakket bevat:
-Traditionele Thaise massage,
-Ontspannings massage met olie,
 Hotstone massage
75 minuten     €60 
 
 
Gezichtsmassage                45minuten                     €45
Spa Hamman Massage 
Lichaam scrub
Zwangerschapsmassage
Nagels lakken handen en voeten
 
  Combineren van behandelingen is mogelijk
Voor behandelingen alleen op afspraak
(GEEN EROTIK

 

 

             

Maak een Gratis Website met JouwWeb